Kirjoitan tämän yhteenvedon jo nyt vaikka kaikki saapumisraportit eivät edelleenkään ole tulleet meille emoille. Minua harmittaa ihan hirveästi etten saanut kaikkia raportteja ajallaan, jotta olisin saanut keskittyä seuraavaan rinkiin heti täydellä teholla. Nyt nämä puuttuvat paketit/ raportit "kummittelevat" ajatuksissa. Lisäilen ne tänne blogiin sitä mukaan kun niitä saan. Ymmärrän sen ettei pakettia ole tullut tai että on lomalla tämän kuluneen viikon, niin silloin on vähän hankala raporttia laittaa. Mutta ainakin 4 puuttuvista paketeista on sellaisia jotka ovat "lojuneet" postissa jo hyvän tovin, mutta niitä ei ole ehditty hakemaan kuka mistäkin syystä. Postihan ei loputtomiin säilytä paketteja ja toivonkin ettei minun tarvitse yhtään pakettia lunastaa.

Mutta suurimman osan osalta heinäkuu on sujunut oikein mallikkaasti ja ihania paketteja olette saaneet. Itseasiassa minulle ei tullut mieleenikään että omena voi olla jollekkin hieman tuntemattomampi, itse kun ole ikäni täällä etelässä asunut niin ei tullut mieleen ettei pohjoisessa omppuja ole. Mutta hyvin on omenat seikkailleet ympäri Suomen. Vinkiksi tulevia rinkejä varten sanoisin kuitenkin, että laittakaa paketit ajoissa postiin myös viimeisenä kuukautena. Se helpottaa emojen työtä suuresti ja kaikki paketit ehditään varmasti blogiin päivittää viimeisen kuukauden aikana.

Yleensä ottaen rinki sujui mielestäni hyvin. Teemoja toteutitte hauskasti ja mielikuvitusta käyttäen. Tuo makuja maailmalta-teema oli itsestänikin jännittävä seurattava. Oli kiva katsoa mitä kivaa paketteihin oli laitettu tai minkä maan mukaan teemaa oli lähdetty toteuttamaan. Idean teemaan sain kerran kaupassa, kun katselin kookosmaitotölkkejä

Yhtään pakettiakaan posti ei ole ainakaan tähän mennessä hukannut ja paketit ovat olleet ainakin pääsääntöisesti vastaanottajaansa mielyttäviä. Muistakaa kuitenkin aina kun kokoatte pakettia, miettiä onko tämä sellainen paketti jonka itse haluaisin saada? Päivämäärät on myös hyvä tarkistaa ennen lähetystä, eihän kukaan halua saada vanhaksi mennyttä tavaraa. Myöskään rikkinäisiä/ helposti särkyvää ei kannatta postittaa,posti kun välillä kohtelee paketteja kovakouraisesti.

Yhteydenpito on sujunut koko ringin aikana todella hyvin ja raportitkin ovat saapuneet ajallaan, paria poikkeusta lukuunottamatta. Nyt tuo gmail tosiaan tökkii minun kotikoneella, mutta tösitä laitoin eilen pari viestiä sitä kautta menemään. Järjestysnumerotkin ovat pysyneet hyvin muistissa ja niitä olette muistaneet käyttää.

Kaiken kaikkiaan minulle jäi hyvä fiilis tästä ringistä, vaikka nämä anonyymit kommentit ja heinäkuun puuttuvat raportit vähän varjostavatkin tätä tunnetta. Kiitos kaikille rinkiin osallistuneille ja kiitos myös Isalle apuemona olemisesta!

Ihanaa kesän jatkoa ja syksyn odotusta kaikille! Törmäillään blogimaailmassa ja seuraavien rinkien merkeissä!

-Mrs Bucket