Isa:

Blogimaailmassa minut tunnetaan nimimerkillä Isa. Isaksi minua ei sitten muualla kutsutakaan.
Omaa namnami -blogia olen ylläpitänyt vajaan vuoden verran.
SLY-ringissä olin ensimmäistä kertaa mukana 8-kierroksella ja seuraavan kerran heti 9-kierroksella. 10-kierros onkin mennyt sitten SLY-ringin perustajan, Pinkkiksen, kanssa emoillessa ja nyt lupauduin mukaan Mrs Bucketin eli Aijan avuksi.

Pakko laittaa tähän heti alkuun, että minulla on tapana aina kuitata viestit saaduksi, kun saan sähköpostia.
Olen myös hyvin tarkka siitä, että sääntöjä noudatetaan ja se on jakanut mielipiteitä SLY10-kierroksella. Olen kuitenkin saanut hyvin paljon positiivista palautetta, koskien emoiluani, eli jatkan samaan malliin. Muutamat taisivatkin jättää osallistumatta takiani tälle kierrokselle, mutta valitettavasti kaikkia ei aina voi miellyttää. Pyysin aikanaan jokaista mielensä pahottanutta ottamaan minuun sähköpostitse yhteyttä (kuten toivon teidän kaikkien tällä kierroksellakin tekevän jos siltä tuntuu), mutta en saanut kun muistaakseni yhden ainoan sähköpostin koskien asiaa ja sekin on selvitetty.
Tapanani on ollut vastailla mahdollisimman tarkasti kysymyksiin ja auttaa tarvittaessa. Olen pyrkinyt reagoimaan aina myös blogikommentteihin, mutta jostain syystä emme ole saaneet blogikommentteja sähköpostiimme, eli kuten yleensä, toivomme kaikki mahdolliset kysymykset ym. jotka on emoille tarkoitettu, osotteeseen [email protected]

En käytä juurikaan hymiöitä ja huutomerkkejä kuluu paljon, mutta viestejäni tai blogikirjoituksiani ei ole missään nimessä koskaan tarkoitus ottaa loukkauksena vaan puhtaasti muistutuksena. Välillä laitan muistutuksia pelisäännöistä henkilökohtaisella sähköpostilla, mutta  jos on syytä muistuttaa useampaa, laitan blogiin asiasta. Eli muistattehan lukea blogia säännöllisesti!

Minulla on ollut tapana kerätä extamuistamiset (eli mikäli joku lähettää ylimääräisiä paketteja) tänne blogiin extramuistamiset -osioon. E-kortteja en päivitä.
Samaten jos joku leipoo paketistaan saamistaan tuotteista tai niitä käyttäen, päivitän ne SLY-leivonnaiset -osioon. Eli raportoikaa extramuistamiset saaduiksi samalla tavalla kun muutkin paketit.

Toivon että rinki on kaikille mieluinen kokemus ja että paketit ovat ajatuksella koottuja ja ilahduttavat saajaansa!
Mikäli jostakusta tuntuu siltä, ettei jaksakaan leikkiä loppuun esim. elämäntilanteen muutoksen vuoksi, toivon ottamaan yhteyttä HETI emoihin. Näin saadaan parit sumplittua emmekä joudu sulkemaan ketään mustalle listalle eikä kukaan jää ilman pakettiaan! Voitte aina miettiä esim. tällaisessa tilanteessa, olisiko mukavaa jos itse ei saisikaan pakettia? Ja samaten, kootessanne pakettia, voitte miettiä olisiko se sellainen millaisen itse haluaisitte saada.


Toivon myös, että käytte säännöllisin väliajoin sähköpostissanne ja reagoitte mahdollisimman nopeasti emojen lähettämiin sähköposteihin.
Muistattehan käyttää järjestysnumeroita aina lähettäessänne postia emoille!
Anonyymit kommentit tullaan poistamaan tästä lähtien blogista. Kaikki palaute yms. otetaan kyllä vastaan, mutta mielellään sähköpostin välityksellä!
 

Ei muuta kun mukavaa ringin alkua kaikille!
Jos kysymyksiä, ihan mitä tahansa asiaa koskien, [email protected]

- Isa