Heippa rinkiläiset!

Kuluneella viikolla taisi joku kysäistä alkoholin lähettämisestä emoilta ja nyt ollaan juteltu asiasta ensin Mrs Bucketin kanssa ja sitten vielä ringin perustajan, Pinkkiksen kanssa. Monelle tämä on varmaan itsestään selvyys, joistakin tämä saattaa tuntua oudolta, mutta asia on nyt niin että alkoholia EI SAA missään nimessä lähettää paketin mukana! Mikäli se nyt on jo lähteneeseen pakettiin tiensä löytänyt, löytäkööt paketti sellaisenaan itsensä perille, mutta lähettämättömät paketit eivät saa sisältää alkoholia.

Syitä ovat siis kaikessa yksinkertaisuudessaa ensimmäisenä se, että ringissä on mukana alaikäisiä. Esim. blogin tai minkään muunkaan vastaavan perusteella ei voi todistaa henkilön olevan täysi-ikäinen ellei henkilöä itse todellisuudessa tunne. Vaikka pullo rommia olisi tarkoitettukin kakkuun, se ei välttämättä sinneasti pääse. En myöskään usko, että monen alaikäisen rinkiläisen vanhemmat ovat järin innoissaan siitä, jos lapsi saa postissa paketin rommia tai muuta alkoholipitoista - oli se sitten tarkoitettu leivonnaisiin tai ei. Toisekseen alkoholi voi olla joillekin ihmisille ongelma ja aiheuttaa riippuvuutta. Monia muitakin syitä varmasti löytyy..

Lisään tämän vielä sääntöihin, sillä siellä alkoholin lähettämisestä ei puhuta eikä se välttämättä ole itsestäänselvyys kaikille, että alkoholia ei saa lähettää. Mikäli siis liitätte reseptin, johon alkoholi kuuluu yhtenä ainesosana, pari saakoon itse hakea pullonsa kaupasta.

Mikäli asiasta halutaan jakaa mielipiteitä, toivon sähköpostitse yhteyttä [email protected] eli ei kommentteja tähän, jottei taas lähdetä pitkälle ja uuvuttavalle väittelylinjalle

 

- Isa + Mrs Bucket & Pinkkis