Heippa rinkiläiset!

Nyt täytyy ottaa eräs asia esille, nimittäin paketit ja niiden sisältö.
Itse en ole kauheasti kerennyt SLY-hommia hoitelemaan, koska oma tietokoneeni hajosi enkä ole uutta tilalle ostanut vielä. Aina sillon tällöin kerkeän koneella piipahtamaan, mutta yleensä Mrs Bucket on tällöin jo ehtinyt hoitaa kaikki raportit yms. Muutaman raportin olen itsekin saanut hoitaa, mutta ihan vain muutaman. Kiitos siis Mrs Bucketille, hienosta toukokuun raporttien hoitamisesta!

Sitten asiaan..
Toukokuun pakettien teemana oli Helppo ja Nopea vierasvara. Osa paketeista on ollut aivan kertakaikkisen mahtavia, mutta sitten on tullut muutama paketti, jotka valitettavasti eivät ehkä ole ihan ajaneet tätä asiaa. Muutama rinkiläinen on kyllä pitänyt paketistaan, mutta esim. ihmetellyt, mihin sitä vaniljasokeria ja kaakaojauhoa on ajateltu käytettävän. Eli esim. yksi resepti mukaan pakettiin sujautettuna, olisi jo tehnyt paketista selkeämmän ja teemaan sopivamman, eikä olisi tullut sellaista kuvaa, että nopeasti on kaupan hyllystä napattu pari tuotetta.

Itse olen siis pari kappaletta näitä ihmettely-viestejä/raportteja lukenut ja kuitannut ja nyt kun Mrs Bucketkin otti asian esiin, ajattelimme laittaa tästä näin yleisesti.

Ensi kuun teema on Makuja Maailmalta. Toivon, että tällöin paketit on todella mietitty teeman mukaisiksi.

Muutamalle ensikertalaiselle viime ringissä sanoin, heidän kysellessään paketinsisällöstä, että vaniljasokeria ja leivinjauhetta tulee itsekin ostetuksi kaupasta. Mutta jos ne kuuluvat esim. reseptiin, joka on pakettiin sujautettu, on niiden saaminen SLY-paketissa aivan eri juttu. En missään nimessä ole koskaan ollut sitä mieltä, että esim. Ullan Unelmasta pitäisi ostaa kymmenillä euroilla tavaraa ja lähettää muistettavalleen. Minun pointtini on se, että pienelläkin summalla ja vaikka Alepasta ostetun paketin sisällön saa tuntumaan mukavalta ja siltä, että sen kokoamiseen on käytetty aikaa ja vaivaa, jos se oikeasti on koottu ajatuksella. Ja tämähän on käsittääkseni leikin alkuperäinen idea. Antamisen ja saamisen ilo. Eli ei vain odoteta sitä omaa pakettia ja pikaisesti postiteta omaa, vaan nimenomaan tähän leikkiin tulee osallistua myös halusta antaa jotain toiselle.
Ainakin minusta on ihan eri juttu saada paketti, joka sisältää vaikka vaniljasokeria, leivinjauhetta, kaakaojauhoa, kuivahiivaa ja kardemummaa. Kun että saisin saman sisällön ja lisäksi esim. ohjeen mokkapaloihin (leivinjauhe, vaniljasokeri, kaakaojauhe) ja dallaspulliin (kardemumma, kuivahiiva).

Pistäkääs korvan taakse. Ja tosiaan, aina voi miettiä että "mitä jos itse saisin tämän paketin? Olisiko se sellainen, millaisen toivoisin saavani?"

Mietteitä ja palautetta saa laittaa emoille, jos siltä tuntuu!

Kesäisin terveisin,
Isa


**edit 27.5.10
20:30
Enempää kommentteja emme julkaise keskustelutyyppisesti ettei mene taas kauheaksi riitelyksi ja latista ringin tunnelmaa turhaan.
Huomautin vain asiasta, josta olemme saaneet itse rinkiläisiltä palautetta.