Perustin oman blogin reilu 3 vuotta sitten, Mrs Bucketin keitoksia. Olen Pokka pitää-sarjan armoton fani joten otin Hyacinth Bucketin identiteettiin hyppääminen sujui vaivatta  Meissä on ehkä hitusen jotain samaa. Tosin olen pitänyt blogiani nyt jo pidempää tauolla, suurin syy siihen oli se että minulle tuli tunne, että on pakko leipoa jotain jotta voin päivittää blogia. Ilo leipomisesta katosi johonkin. Leivon kyllä edelleenkin, jos en viikottain niin ainakin pari kertaa kuussa. Tuotoksista harvat päätyvät kuvatuiksi, koska en koskaan saa mieleisiäni kuvia otettua.

Sly-hommasta innostuin jo ensimmäisestä ringistä lähtien ja olenkin ollut mukana kaikissa paitsi 9-ringissä. Viime kesänä emoilin 7-ringin. Mielestäni tämä on ollut niin hauskaa hommaa, että on ollut melkein pakko osallistua joka kerta

Minut pitää kiireisenä 2-vuorotyö, jota tällä hetkellä teen niin, että joka toinen viikko on aamua ja joka toinen iltaa. Kesällä työajat sitten muuttuvatkin taas ihan totaalisesti. Aloitimme viime kesänä rakennusprojektin, joka viekin sitten ajastani myös aika ison osan. Projektia voi seurata täällä. Lisäksi perheeseeni kuuluu 3 lasta ( 9,7 ja 3 v) joten ihan tämä arjen pyörittäminenkin vie oman aikansa. Joten älkää ihmetelkö, jos joskua posteihin vastaaminen kestää. Käyn vähintää kerran päivässä katsomassa postit ja vastaamassa niihin.

Käytän paljon hymiöitä ja vastailen kysymyksiin aika lyhyesti ja ytimekkäästi. Käytän myös paljon että- sanaa, joka ärsyttää minua itseäni, mutta en ole päässyt tavasta eroon.  Tyylini kirjoittaa saattaa olla joskus aika tökstöks, ihan siitä syystä, että en yleensä paljon ajattele mitä kirjoitan vaan annan palaa. Kysykää jos joku jää epäselväksi!

3 kyselylomaketta puuttuu vielä, joten laittakaa ne tulemaan tämän päivän aikana, jotta saan laitettua lopuillekkin parin tiedot meilitse!

-Mrs Bucket