Heipä hei kaikki!

Jouduin tosiaan lähtemään yllättäen Tukholmaan järjestelemään sukulaiseni siirtoa ambulanssikoneella Suomeen, joten pari päivää meni nettipimennossa. Mutta asia hoidossa ja minä taas kotona ja koneen ääressä.

ikäviä nämä anonyymit jupinat, ne tullaan todellakin poistamaan heti kättelyssä. Leikin ideana on ilahduttaa toisia, ei aiheuttaa pahaa mieltä. Voin tässä heti ilmoittaa, että oma tyylini kirjoittaa asioita saattaa olla hieman töksähtelevä ihan siitä syystä, että olen huono tuomaan itseäni kirjoittamalla julki, joten kirjoitan yleensä suoraan mitä ajattelen ilman sen kummempia pohdintoja. Joten älkää ottako nokkiinni jos töksäyttelen jotain, minunkaan tarkoitus ei ole tuottaa kenellekkään pahaa mieltä. No, mutta se siitä ja tämä asia on toivottavasti nyt loppuun käsitelty.

Parien jaosta ja aikatauluista: Aloitan parien jaon tänä iltana tai viimeistään huomenna. Sunnuntaina saattaa olla hieman hiljaisempi päivä, osallistun sly-tapaamiseen ja matkustan jo aamusta Helsinkiin ja olen joskus illan suussa kotosalla. Ensi viikolla olen iltavuorossa koko viikon joten aamupäivät ehdin hoitaa rinkiä ja illat sitten meneekin ajokahvan ääressä  Mutta ensi viikon aikana jaan kuitenkin loputkin parit ja sitten alkaakin teidän tehtävä ilmoitella pareillenne saapuneista tiedoista.

Oikein ihanaa viikonloppua kaikille!

-Mrs Bucket