Hei!

Alkoholiasia kun otettiin esiin, on tullut paljon sähköposteja, joissa rinkiläiset ovat kertoneen miettineensä asiaa kauan, että voiko lähettää vai eikö voi ja sitten kuitenkin lähettänyt alkoholia. Tämä pohtiminen on siis tapahtunut jo ennen kun blogiin kirjoitin asiasta.

Haluaisin muistuttaa, että AINA kun joku asia mietityttää, olkaa ystävällisiä ja ottakaa yhteyttä emoihin! Olemme täällä sitä varten, että rinki kulkee ja mieluiten omasta mielestä tyhmätkin kysymykset emoille, oli aihe mikä tahansa, kun että mietitään yksikseen päiväkausia ja sitten tehdään omia päätöksiä vaikkei olla varmoja. Tosiasiassa minua vähän ihmetyttää, että noinkin moni on miettinyt ja lopulta pitkän pohdinnan jälkeen tehnyt yksin ratkaisun asiaan, kun yhdellä lauseella sähköpostitse olisi saanut varman vastauksen asiaan. Säännöissäkin sanotaan muistaakseni, että jos tulee kysyttävää, niin sähköpostitse vaan yhteyttä!


Ei mulla muuta kun että AINA pitää ottaa yhteyttä, jos mietityttää vähänkään yhtään mikään rinkiin liittyvä asia!
Enkä siis moiti ketään, muistutan vain että meihinkin SAA olla yhteydessä muutoinkin kun lähetys- ja saapumisraporttien muodossa :)

Terkuin,
Isa