Hei taas!

Tänäänhän oli sitten viimeinen pakettien lähetyspäivä eli toivottavasti jokainen on paketin vienyt postiin!
Reilu kymmenkunta lähetysraporttia uupuu vielä, eli niitä odotellaan..

Itselläni alkoi loma ja olemme Mrs Bucketin kanssa sopineet, että saan lomailla lomani rauhassa. Hoidan kyllä SLY-juttuja lomallakin, lukuun ottamatta muutamaa mökkipäivää ja viikkoa ulkomailla.. Lähtöpäivää tai päämäärää ei olla vielä lyöty lukkoon, eli joku päivä vaan kasataan kimpsut ja kampsut ja lähdetään sitten jonnekin lämpimään.

Mrs Bucketilla on käsittääkseni myöskin hommia eli rakennustyömaalla hyppimistä ja pomppimista, joten olkaahan kärsivällisiä jos ei ihan heti vastauksia tule tai päivityksissä kestää hetki.

Mukavaa kesää kaikille, toivottavasti säät tästä lämpenevät Suomessa!

- Isa

Edit: 19.6.2010

Moikka munkin puolesta!

Eli tosiaan mulla on pikkusen kiirus ton raksan kanssa, reilu kuukaus aikaa saada tönö kasaan et päästään muuttamaan ja paljon on vielä tekemättä. Ens viikko vielä lomaa jollon ollaan aamusta iltaan raksalla joten posteihin vastaan heti aamusta tai myöhään illalla joten kärsivällisyyttä toivon päivitysten yms. suhteen.

Lähetysraportteja odottelen 21.6 viimeistään saapuviksi jonka jälkeen alan kyselemään niiden perään. Toivonkin ettei tarvitsisi niitä kysellä vaan laitatte puuttuvat raportit tulemaan hyvissä ajoin.

-Mrs Bucket