Mukavaa lauantaita!

Niin se aika vaan kuluu ja ensimmäinen kuukausi leivontaystävärinkiä alkaa olla takana päin. 2 pakettia puuttuu vielä listasta, toisesta en ole saanut vielä saapumisraporttia ja toinen on kohta mainittavista syistä vielä matkalla vastaanottajalleen.

Mukavasti on kuukausi sujunut ja hyvin on paketit kulkeneet perille muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta! Hauskasti on teemaa lähdetty toteuttamaan, mutta kuten aikasemmin jo Isa kirjoittikin meidän emojen puolesta, niin joissain paketeissa teema olisi voinut näkyä paremmin tai vaikka reseptillä sitoa ainekset yhteen. Ja tämä palaute tuli nimenomaan teiltä rinkiläisiltä ja siksi siihen puututtiin. Ideahan on siis koota paketti teeman ympärille eikä laittaa menemään vaan jotain leivontaan liittyvää. Seuraavan kuukauden teema onkin sitten astetta haastavampi, mutta ainakin omissa keittokirjoissa on ohjeita esim. Tarte tatiniin tai saksalaiseen jouluhalkoon (mikä nyt ei ihan tähän kyllä sovi  ) Mutta idea tuli toivottavasti selväksi? Googlettamalla vaikka jotain maata voi löytyä sen maan perinneleivonnainen ja pakettia lähteä sen perusteella kokoamaan. Tässä nyt muutama idea, mielikuvitus rullaamaan!

Toinen asia mistä on tullut palautetta teiltä rinkiläisiltä on postissa hajonneet paketit/ tuotteet ja vanhentuneet tarvikkeet. Muistakaa katsoa tarkkaan päivämäärät tuotteista, sillä joskus kaupan hyllylle saattaa jäädä vanhoja tuotteita tai sellaisia joissa on päiväys lähellä. Kukaan ei varmasti toivo itsekkään saavansa vanhaksi mennyttä tavaraa.

Ja kun pakkaatte pakettia niin miettikää kestääkö se varmasti postin välillä rajunkin käsittelyn. Paras paketointi tapa olisi mielestäni laatikko, mutta kyllä tukeva kirjekuorikin käy. Ikävää jos paketti hajoaa matkalla ja puolet yllätyksestä katoaa matkalla. Eli tarkkuutta peliin!

Sitten vielä yksi ikävä asia: Eli jo toinen henkilö on jättänyt leikin kesken ja taas tuli pari muutos. Tästä on jo infottu ao. henkilöitä. Ilmoittakaa hyvät ihmiset hyvissä ajoin, jos vähääkään alkaa näyttämään siltä, että ringin loppuun vetäminen ei tule onnistumaan. Silloin ehdimme ennen kuun loppua järktä korvaavan ihmisen tilalle ja paketit ajoissa postiin. Me ollaan Isan kanssa korvattu nyt 2 pakettia ja sovimmekin että jos näitä tapauksia tulee vielä ringin aikana, me ei korvata koko pakettia vaan laitetaan jotain pientä tilalle.

Mutta pääsääntöisesti olen oikein tyytyväinen ensimmäiseen kuuhun ja toivon että leikki jatkuu hyvissä merkeissä myös ensi kuun puolella. Mun puolesta kesäkuun paketteja saa alkaa jo postittamaan, kun kuu vaihtuu jo alkuviikosta. Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Pidän huomisen päivän vapaata emon hommista, koska se on mulla viikon ainoa vapaa päivä myös oikeista töistä!

-Mrs Bucket