Heippa rinkiläiset!

Nyt on taas kuukausi vierähtänyt kuin siivillä! Muutama paketti puuttuu vielä, 2 rinkiläistä lomailee ja 1 saapumisraportti on saapumatta edelleen. Hetken vielä odottelen ja katotaan sitten mitä tehdään jos en saa ko. rinkiläistä kiinni.

Mutta nyt itse asiaan:

Kesäkuu sujui mielestäni oikein mallikkaasti, hyvin muistitte käyttää järjestysnumeroita ja suurin osa raporteistakin on löytänyt ajallaan perille. Hyvä niin ja kiitos teille!  Muutamaa rinkiläistä saa aina olla muistuttelemassa raporteista ja jos tunnet nyt omantunnon kolkustusta niin Heinäkuussa on vielä mahdollisuus petrata.

Paketit ovat aivan loistavia, on ollut ilo seurata mitä kenenkin paketista on löytynyt. Tosin hyvin käytitte mielikuvitusta pakettien kokoamiseen ja hauskasti osaan paketeista oli koottu kirjaimellisesti makuja eri maailman kolkista. Itse olin ajatellut teeman alunperin juuri jonkun reseptin ympärille koottavaksi, mutta tuo oli todella hyvä idea! Teema taisi olla aika hauska myös toteuttaa noin paketin kokoajan näkökannalta? Amerikkaan matkattiin 8 paketin mukana, seuraavana suosikkina oli Itävalta (4 pakettia) ja kolmanneksi eniten matkattiin Italian herkkujen pariin (3 pakettia). Laskin nämä niiden pakettien mukaan joissa selkeästi viitattiin johonkin maahan.

Nyt on sitten aika ruveta miettimään Heinäkuun omena-paketteja! Heinäkuussa on myös paljastusten aika ja muutama kysely on tullut siitä miten se olisi hyvä hoitaa. Mitä olen aiemmpia rinkejä seuraillut niin suosituin tapa on ollut laittaa paketin mukana kortti, jossa kertoo sitten kuka pakettien taakse kätkeytyy. Paljastamisen voi hoitaa myös laittamalla kortin erikseen menemään tai sitten vaikka jakaa paketin 2 osaan joista jälkimmäisessä sitten paljastaa itsensä. Mielikuvista saa käyttää tässäkin asiassa!

Ihanaa ja aurinkoista Heinäkuuta kaikille!

-Mrs Bucket