Heipparallaa!

Ensinäkin, jos joku ei vielä ole lukenut viimeisimpiä SLY11 -blogipäivityksiä, rullatkaas hieman sivua alas. Sieltä tulee infoa mm. alkoholin lähettämisestä sekä SLY12 -ringin starttaamisesta. Muistattehan, että vaikka ilmottautuminen SLY12 -kierrokselle onkin tämän ringin aikana, hoidetaan ensin SLY11 -rinki kunnialla loppuun ennen kun sitten siirrytään kokeilemaan paketteja uutta rinkiä ajatellen.

Sitten..

Muistattehan, että tässä kuussa pakettien täytyy olla postissa 18.6. eli tämän viikon perjantaina! Muutama päivä siis aikaa koota paketti ja lähettää, jos ei sitä vielä ole tehnyt. Aika monta lähetysraporttia uupuu, mikä on harmi sinänsä, että Mrs Bucketille jää mukavasti hommia, kun itse lomailen.. Eli toivottavasti edes lähetysraportit saadaan perjantaihin mennessä kaikki sly-sähköpostiin, niin ehdin hieman auttaa. Muutoin voin kestää tovi, että tulevat kaikki paketit Kesäkuun Paketit -osioon näkyviin.

Ei mulla muuta. Toivottavasti tuo sää tuosta paranee hiljalleen.. Ainakin tänään täällä Helsingin suunnalla on toooosi kylmä ulkona! Brrrrr.

-Isa