Hei rinkiläiset!

Ennen kuin rinki starttaa, kerron hieman raportoinnista. Tämä on hyvä jokaisen lukea, mutta etenkin uusien rinkiläisten.
Lähetys- & saapumisraportit lähetetään mielellään erikseen ja samaten toivomme muut kysymykset yms. erillisellä sähköpostilla emoille. Näin meidän on helpompi tarvittaessa etsiä aina raportit ym. postit muiden viestien seasta.


Lähetysraportit:
Kun lähetät paketin matkaan, emoille tulee lähettää nk. lähetysraportti sähköpostiin.
Lähetysraporttiin riittää viestiksi, että olet paketin lähettänyt, kuka sen on lähettänyt (miel. nimi + nro) sekä paketin seurantatunnus (se pitkä JJFI -tunnus).
Lähetäthän raportit aina vasta kun olet paketin lähettänyt, ei siis etukäteen.

Joskus paketti tulee halvemmaksi esim. maxikirjeenä, mutta luotettavin tapa saada paketti perille on seurantatunnuksella, sillä ainakin 9- & 10-ringeissä on käynyt molemmissa niin, että pakettikortti (eli lappu, jolla posti ilmoittaa paketin olevan perillä) ei olekaan saapunut määränpäähänsä ja ainut tapa saada paketti postista on tällöin paketin seurantatunnuksella. Nimellä kun eivät paketteja pysty postissa hakemaan/ etsimään.

Saapumisraportti:
Saapumisraportti tulee lähettää emoille varustettuna nimellä + järjestysnrolla sekä linkillä omaan blogiin. Mikäli ei ole blogia, kuva ja kiitokset lähetetään saapumisraportin yhteydessä emojen sähköpostiin. Katsottehan kuitenkin, etteivät kuvat ole aivan hirveän suuria!
Mikäli ette pysty heti laittamaan kuvaa ja kiitoksia blogiin tai vastaavasti sähköpostiimme, toivomme kuitenkin että ilmoitatte mahdollisimman pian että olette paketin saanut. Näin ollen, parin huolestuessa ettei paketti ole omistajaansa saavuttanut, ei tarvitse lähteä kyselemään ja miettimään vaan tiedämme paketin tulleen perille. Mahdollisimman pian toivomme tietenkin sitten varsinaista saapumisraporttia, jossa on tieto siitä, että kuva kiitoksineen on blogissa tai vastaavasti raporttia, jonka mukana on kuva kiitoksineen. Näin saamme paketin päivitettyä blogiin.

Paketin lähettäjälle:
Jos tuntuu siltä, että paketin lähettämisestä on kulunut jo aikaa, otathan heti yhteyttä emoihin! Posti säilyttää vain 2vk paketteja, joka ei loppupeleissä ole mikään aivan kauhean pitkä aika, vaikka saattaa siltä kuulostaa.
Laitathan aina lähettäjän paikalle Mrs Bucketin tiedot, jotka olet saanut kyselylomakkeen yhteydessä eli ei omia tietoja!

Mikäli tulee kysymyksiä tai mitä tahansa asiaa emoille, [email protected] eli ei kommentteihin!
Kuten aiemmin kirjoitin, anonyymit kommentit tullaan poistamaan ja mikäli niitä vielä ilmestyy vaihdamme mahdollisuuksianne kommentoida, eli kommentit eivät tule näkyviin heti, vaan vasta kun olemme ne hyväksyneet.
Kommentoithan omalla nimimerkilläsi/ nimimerkilläsi, niin että tiedämme kuka olet. Mikäli laitat nimimerkin, josta emot eivät voi sinua tunnistaa, liitäthän mukaan sähköpostiosotteesi, niin tiedämme kuka olet. Muutoin tällaiset kommentit tullaan poistamaan elleivät ne ole tarkoitettu blogittomille sly-rinkiläisille.
Tämä kaikki syystä että palautetta otetaan vastaan, mutta vain aiheesta ja tietäen kuka tätä mieltä on vai onko todella kukaan. Ringin tarkoitus on toimia hyvässä hengessä ja emojen tarkoitus on katsoa että homma toimii.

Ihanaa alkanutta viikkoa, toivottavasti tuhkapilvet pian kaikkoavat ja lentoliikenne normalisoituu! Itselläni ainakin pari ystävää jumissa Euroopassa.

- Isa

ps. Muistattehan aina tämän ringin aikana käyttää s-postiosotetta [email protected] eli ei 10-ringin!